Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Παιδική σεξουαλική κακοποίηση 360 Μοίρες

Να το κρύβουμε λοιπόν κάτω από το χαλάκι, μόνο που αν σηκώσεις το χαλί βρωμάει και σηκώνεται το σκατό σαν συννεφάκι που κανένας δεν θέλει να το βλέπει.
Καλύτερα να το βαφτίζουμε λοιπόν συκοφαντία να τελειώνουμε φωνάζουν κάποιοι....
Η ψυχή όμως χαράσσεται ανεξίτηλα και από την Θεία δίκη δεν γλυτώνει κανένας κερατάς.

 

 
Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιουν 2015
AlphaTV
Η εκπομπή ξεκινά από την αφετηρία, το πρόβλημα ή το ερώτημα και καταλήγει πάλι στην αρχή, έχοντας κάνει έναν κύκλο έρευνας 360ο και έχοντας τελικά πει μία ιστορία.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα βήματα, που ερχόταν στο υπνοδωμάτιο για να κλειδώσει την πόρτα, και θυμάμαι πάντα να τεντώνομαι και να σκέφτομαι, ωχ, θα πάνε τα βήματα προς τα μέσα προς το δωμάτιο τους ή θα έρθουνε προς το δικό μου…»
Για πρώτη φορά μία κοπέλα, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στο σπίτι ενώ ήταν ακόμα παιδί, μιλά μπροστά σε κάμερα εκπομπής και τολμά να βγάλει κάτω από το χαλί ένα εφιαλτικό μυστικό.
Η Δήμητρα Πατρικαράκου, σε μία συγκλονιστική εκ βαθέων συνέντευξη, μιλάει στη Σοφία Παπαϊωάννου για τις τραυματικές εμπειρίες που είχε με τον πατριό της από 9 έως 10 χρονών και γίνεται η φωνή χιλιάδων παιδιών – θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.
Στην κάμερα της εκπομπής, ακόμα μία γυναίκα αποκαλύπτει τον κατά συρροή βιασμό της όταν ήταν 13 ετών από τον γυμναστή της σε επαρχιακή πόλη.

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, στις 23:30, οι «360ο» προσεγγίζουν ένα θέμα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας: τη σεξουαλική κακοποίηση που αφορά ένα στα πέντε παιδιά, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ
http://stop-paidofilia.blogspot.gr/
Το ιστολόγιο ασχολείται με μια εκκρεμή υπόθεση παιδοφιλίας. Θέλουν και προσπαθούν να την κουκουλώσουν για να προστατευτεί το εμπλεκόμενο εκκλησιαστικό πρόσωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου