Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

 Σε αυτό το video, που παρουσιάζεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα, με ελληνικούς υπότιτλους, θα ακούσετε τη συγκλονιστική μαρτυρία του Τζον Πέρκινς (John Perkins).
Κάνετε κλικ στην ένδειξη cc για να ενεργοποιηθούν οι υπότιτλοι.


Ο Τζον Πέρκινς αποκαλύπτει τις σκοτεινές πτυχές ενός συστήματος που προωθεί την παγκόσμια κυριαρχία υπό το μανδύα της «παγκοσμιοποίησης», καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη στη φτώχεια και τη δυστυχία, χάνοντας τους πολύτιμους πόρους της πατρίδας τους. Σύμφωνα με τον Τζον Πέρκινς, οι Οικονομικοί Δολοφόνοι είναι υψηλόμισθοι επαγγελματίες που εξαπατούν χώρες σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας τους ποσά που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα μέσα που χρησιμοποιούν είναι, μεταξύ άλλων, οι οικονομικές εκθέσεις με πλασματικά στοιχεία, οι νοθευμένες εκλογές, ο εκβιασμός, η εξαγορά συνειδήσεων, το σεξ και οι δολοφονίες, κατά βάση πολιτικών προσώπων.
Ακούγοντας μπορεί κάποιος να συμπεράνει τι περίπου έγινε στη χώρα μας και φτάσαμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Για να ενημερώσει το κοινό αλλά και για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους λαούς που εξαπατήθηκαν, έγραψε το βιβλίο Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου (The Confessions of an Economic Hit Man). Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Αιώρα.

Μετάφραση-υποτιτλισμός video Ανδρέας Μουντζουρούλιας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου